Naar de toekomst

Onze Visie

Service

De service voor onze klanten staat steeds voorop binnen onze strategie. Ons grootste doel is om onze klanten langdurig blij te maken. Dit wil zeggen dat wij niet steeds de verkoopspraatjes zullen bovenhalen. Bij ons mag u zich verwachten aan echte mensen, echt advies en echte hulp. wij willen een duurzame band creëren met ieder van u want dit is wat ons gemaakt heeft. Onze band met onze klanten en dit is wat we ook steeds zullen blijven doen. U voorop zetten.

Innovatie

De groei van Tischa is er te danken aan het succes van ons concept en het enthousiasme van onze klanten.

Om steeds een uitstekende service te kunnen blijven bieden binnen een groeiend bedrijf is innovatie super belangrijk. Daarom is dit onze tweede pijler. Om ons concept bereikbaar te maken voor iedereen bouwen wij dan ook vol goesting aan onze strategie en rollen we deze uit.

Kwaliteit

Quality above quantity, always. Wij willen steeds het beste brengen voor onze klanten. Daarom werken wij met een wisselende collectie met steeds nieuwe items om jouw garderobe aan te vullen maar met hoogwaardige kwaliteit voor een zachte prijs. Door ons schuivend systeem werken wij niet met overstock en minimaliseren wij onze afdruk.